Avskalat & Skönt!Är det för att det är dags för städning som jag faller för dessa helt färdigstädade fräscha - eller är det endast för att de är så oändligt snygga hem som Lo Bjurulf står bakom.

På tal om ordning... *tam tam tam* - snygging övergång på G! :)
Jo så är det så att anyhow.se har fått in så enormt snygga grejer från Canadensiska företaget The Regional Assembly of text som hjälper till att hålla ordning på datum, anteckningar & födelsedagar - se här kompisar!och sist men inte... - ja ni vet, kolla in dessa krittavlor!!!


Kommentarer
Postat av: Milla

Mmmmmums. Det är lätt att bli beroende.Kram Milla:D

2009-11-06 @ 17:50:19
URL: http://colormythoughts.blogspot.com
Postat av: malo

Men gud så fina saker du snokar rätt på. You were born to be butiksägare verkar det.

(Du gav så fin och bra feed-back den där gången om mitt kök, satte ord på vad jag inte gillade och det hjälpte mycket även om jag fortfarande har en del att göra åt det)

2009-11-06 @ 18:14:06
URL: http://maloblogg.blogspot.com
Postat av: Anci

Hej !

Jag blir både inspirerad och köpsugen här :)Ha en mysig helgKram

Anci

2009-11-06 @ 18:42:15
URL: http://lighthouse-ankan.blogspot.com
Postat av: karola

trevlig inspiration!

2009-11-07 @ 11:17:28
URL: http://alltidinredning.blogg.se/
Postat av: Victoria

Oh, nu blev jag inspirerad att plocka bort allt onödigt... Tack för din kommentar hos mig! Det svåra är att inte gå för fort fram utan att verkligen känna efter så det blir rätt! Samtidigt vill man bara bli klar... Men du har rätt, det är det roliga kvar nu: att välja inredningsdetaljerna och att piffa till det!! Krittavlan skulle verkligen piffa upp hemma hos mig!Kram kram!

2009-11-08 @ 10:54:17
URL: http://alillavickevire.blogspot.com
Postat av: m a r i a k o d e n

Hej!! Ang din kommentar, jag har verkligen funderat varför jag tycker att det är jobbigt att blogga nu o det är nog så, att de flesta bloggar handlar mer o mer om julen...man läser om det överallt.

Riktigt jobbigt. Men det är bara att pynta på hemma o hålla god min till barnen. Men innerst inne vill jag bara grina.Nä, riktigt jobbigt. Får kanske överväga att gå till en julpsykolog ;)Ha det bra!

Ska kika runt lite här, du har alltid så himla många fina inspirerande bilder som jag gillar!!!

2009-11-08 @ 11:29:36
URL: http://mariakoden.blogg.se/
Postat av: Helena/ROOM AND SERVE

Vad finsa saker och trevliga miljöer du bjuder på :)

2009-11-08 @ 12:10:42
URL: http://roomandserve.blogg.se/
Postat av: sara b

ser fram emot att se din dotter här. de där avskalade rummen var också sköna att kolla på så här en grå söndag! Det är jag på båda bilderna i mitt förra inlägg, men Lingontå är rätt lik mig. Vi får se när hon blir sex år hur hon ser ut:)

2009-11-08 @ 13:15:02
URL: http://happysilly.blogspot.com
Postat av: Ylva

Fina bilder; jag gillar speciellt den med det vita skåpet. Är vansinnigt sugen på ett skåp i den stilen men det krävs ju att man är ordningssam...

2009-11-09 @ 18:48:00
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Nina

Hej.Ville egentligen skicka et mail till dej men hittade ingen.Vilken fin blogg och webshop. Jag har just gjort en beställning.Jag bloggar oxå om inredning, bl.a. Bor i ett nybyggt hus på Gotland. Är du intresserad av att samarbeta med mig? Om du vill det kan jag göra reklam för dej och recensera grejerna när jag får dem. Kanske har du ngt att erbjuda mig i gengäld?Vänligen Nina

2009-11-16 @ 20:12:16
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0