Gissa vad jag längtar efter NU!?Japp - soool, sol & SOL!!!
Dessa bilder & vidunderligt mycket mer fångade jag upp på en länk från Creative Activitys blogg - fotografen som ger denna njutning heter Paterakis!

Ekonomidelen till en webshop är rigoröst noggrann - vilket är Utmärkt - men OJ va det försenar...
Mitten av nästa vecka, eller fasen, det blir nog slutet - DÅ går det att handla på den!
Ska jag lägga ut den ändå, och ni kan kika vad som finns där, lite fönstershopping?
Skriv en kommentar eller maila mig på [email protected]...

Lugnande vackra blommor!Jag kikade in på en av de absolut vackraste bloggar som produceras i Sverige, Blomsterverkstand ni vet!
Och jag kände att jag måste plocka med en länk hon publicerade full med otroligt stiliga & harmoniska blomster- och trädgårdsbilder.
Denise Grunstein från hennes bok "59 buketter".

Tjuvkika?!Nu är jag liiiite barnslig va? :)
Men här kommer en liten liten tjuvkik på webshopen...

Hmmmmmm...Det är bara några funktionsgrejer till som ska på plats - sen så... SEN ska jag släppa min bebis lös!!! :)

Ren & pur GLÄDJE!


Designer of the year Jean-Marie Massaud!Nu är min franska inte direkt topp - men så långt jag kan traggla mig igenom så fick monsieur Massaud den bemärkelsen från Paris Capitale de la Création, men jag är inte så kinkig - med dessa underbara, sköna, humoristiska, skapelser så kan vi säga att han är Designer of the year - all over! :)

Meneghini kylskåp!Jag såg en kylskåpsskapelse i Living Etc, den var ännu lite skönare & mer nytänk än dessa ovan - men de får duga ;) tills Meneghini uppdaterat sin sida, eller snickrat färdigt på sin nya...

Stol på väg!


Eller hur?!
Ett extremt perfekt namn har den fått sig - GO!
Och om ni trodde det var slut med underbara namn där - då hade ni så fel så fel för designern bakom denna han heter - Ross LOVEGROVE - me like! :)
Ser underbart bekväm ut!
Här på Bernhardt by Danerka finns denna & mer därtill!

Cameo Louise Campbell!!!Hur galet underbart genomläckert som helst, Louise Campbell heter den välkända formgivaren, och här har hon matchat & mixat 2 världar - läckert smäckert benporslin & gummisnodd :)
Coolt!!!

Holga kameror & annat jag vill ha...

Jag är i stort behov av fotobelysning till ett projekt jag arbetar med som kommer göra mig till en ännu lite lyckligare människa... :)
Då kan man ju tänka sig att det är nog med det - men inte då, eftersom jag ändå snurrar runt & letar viktigheter så kan jag ju kika efter en favoritkamera som det behövs gaffatejp till att göra ljustät - Holga och jag fann vad jag letade efter:


men eller hur!? Inte nog med det - där fann jag oxå detta ljuvliga underbara otroligt superhäftiga:Nyckelringskamera, en som jamar, en till Holga, en som tar 8 bilder i samma sekvens och en pop i guld som för tankarna till Konica Pop - minns ni? :)
helt värdelösa men absolut underbara!!! :)
Kaffebrus - vilken mysig webshop!!!


Om jag bara smyger in såhär...Visar upp dessa bilder på ohyggligt mysigt låååångfikarcafé i London som jag lätt skulle vilja bjuda er alla färg & formnjutare till, klarar jag mig då undan från min ohyggligt dåliga blogginläggsperiod den senaste tiden, eller ses det endast som muta ;) ?!
Jag bloggar för min skull, jag vet, men ni som kikar in här ska ju inte behöva vänta såhär länge på mina hittade njutningar!!!...
Förlåt!
Shootfactory

RSS 2.0