SuperSnyggt från Designboomsajten!Polaroidspegeln ovan hörrni - en absolut underbar idé! Och ringen nedan, så ABBA på något vis men absolut bedårande fräck! :)
Designboom detta ovan & mycket. mycket mer därtill!

Ramlade över inspiration!Denna bloggerska har många sköna idéer som fungerar som absolut superbra grund för egna experiment, så om ni känner att det där med 30 graders värme... njae... så kika in till wise craft för lite avancerat pyssel.
Kudden ovan hade hon gjort till sin man - rätt fräck! :)

Lite härliga smycken!Jag vill gärna visa allt vackert & nytt som fångats upp på vår resa, vill gärna berätta lite om visioner också, men vi tar det en annan dag, när det har tagit fler steg närmre verklighet! :)
Dessa smycken ovan är så galet snygga så det går inte ens att fånga med kameran, de är i skönt pressad plast & jättestora! :)

Har jag visat pallarna vi fått in förresten?... *skärper mig*...


Men visst är dom bara helt härliga i sin plastiga kaxighet! :)

Allt ovan & mer därtill finns här på anyhow.se! :)

Inläggsstopp!Snart är jag tillbaka i Sverige, urstark & proppfylld av inspiration, sköna möten & en hel del fin-fina grejer på väg in till anyhow.se i bagaget - inläggsstart & skärpning påbörjas lördag den 27/6 :)
                                                                                                          
                                                                                                           Tack för att ni finns!
Hasselblad Masters!Mästerverk producerat av bl a en av Hasselblads Masters vinnarna 2008!
Under kategorin Upcoming är August Bradely, en så självklar master så det behövs inte tilläggas ett endaste ord, så jag slutar NU! :)

Vaser.BoBedre den danska höjdartidningen - har en hel ljuvlig och imponerande sammanställning av vaser.
Detta ovan är endast ett litet axplock - gå gärna in här & kika själva på snyggingarna & se vem som formgett, var man kan köpa osv!.

Sliten Symfoni!Sliten symfoni har Sköna Hem valt att kalla detta hem för - och visst kan man väl bara säga att mer träffrätt beskrivning går inte att finna!!!
Vackert hem från ett liv Jorden Runt!...

anyhow.se har en hel del som fångar den ljuvliga stilen:Kan jag känna... :)

Vogue, Palm Springs & Cameron!...och så en fotograf vid namn Mario Testino - så blir effekten osannolikt slående som dessa!!!
En sån elegans & stil så det nästan svämmar över!
Inte nog med att interiören är underbar, färgerna fantastiska, så är dessutom Cameron Diaz onödigt vacker! :)
Hennes kläder är allt igenom miljömedvetna - skärpet på bilden överst är tex en fd brandslang... Fräckt!
Vogue

Leilas Chocolate chip cookies & Kakfat!HÄR på Leilas hemsida, hämtade jag det supergodaste receptet! :)Vad tror ni om att lägga upp dom tillsammans med lite chokladdoppade jordgubbar på denna:Hela snyggingen ser ni häranyhow.se - ett hantverk beyond! Lite galet dyr men lika galet fin! :)

Lapptäcke på ett NYTT sätt!Men eller hur?! För första gången i mitt liv känner jag att det där med patchwork kanske man skulle ta och... eller inte... :) 
Paula Prass heter hon ochdetta är en del av hennes utställning på en mässa!

Screentryckt & handmålat från Etsy!Acero Studio har dessa sköningar till försäljning på Etsy - bilderna är väldigt underligt tagna men trycket är fint! :)
Salt & peppar kar överst - mugg underst...

Gillar det där kameratänket - hmmmm finns visst ngt liknande på anyhow.se... :)


Förvandling beyond allt!De flesta av er har nog redan hittat till denna OTROLIGA blogg, it´s a house men ni som inte gjort det, hoppa på nu och följ med dessa två personers renovering fylld av beslutsvåndor, slit, respekt men främst en stor portion lycka & glädje genom hela denna enormt slitiga resa.
Ett hus som förvandlas beyond det mesta jag skådat!!! WOW!

Och hörrni förresten! 
Det är vår dag idag, Grattis till oss alla som får leva i detta vackra & fina land!!! :)
 

Somrigt skön stylingbild från anyhow.seDen bilden ni - den kräver sin fulla koncentration, men visst är den full av mys!
Och japp - Jante är fortfarande borttappad! :)Allt på bilderna finns på anyhow.se!
Båda tapeterna är från PiP

Och så var det detta med atriumhus!...Jag är fullständigt passionerat galen i äkta atriumhus, när de sen korsas med en industrilokalskänsla OCH sprängs in lite smygigt i en exteriör på det där viset... DÅ! Då är det en fullträff!
Vader House av Maynards Architects!
*grrrr*... :)

Karen Mordechai - fotograf!Visst känns väl ordet sirligt absolut rätt - Karen Mordechai - en av alla dessa superduktiga fotografer vars alster man får ta del av - länge leve internet helt enkelt! :)

RSS 2.0