Lite Pacman, fjärilslampor & annat...Börjar med att visa - vad de, som i Intermezzo, kan göra med belysning i offentlig miljö - imponerande, enastående vackert!!!
Och så nedan en liten, liten hög med mer hanterbart Snygg Snyggt!!!eller hur?! :) Lajki Lajki!!!

Soppslevarnas Soppslev!Skönhet OCH smart design - som min man! :)
Seriöst så är det helt enkelt THE kombination när allt är som bäst!!!

Designern är inte helt förvånande - dansk, och hans namn är Steffen Schmelling.

Bordet Diamond!


Jag förstår att ni ser benen - men SER ni benen... :)
Patricia Urquiola heter designern och under namnet Glove har hon tagit fram en hög med bekväma, praktiska och skona soffor, stolar & fåtöljer också:


Blommor, blommor & blommor!


Martha Stewart & jag kom fram till att det vore en kanonidé att lägga in hennes blomsteruppsättningsbilder här hos mig också så besöksantalet får en riktig skjuts!!!... ;)

Empire, Stylo & Vanity...De 3 namnen är samtliga italienska skapelser som samlas i Poradas värld - jag har inte funnit ett enda designernamn under deras NEWS där jag fann dess skönheter - så jag har försökt att sköta mig - men...  :)

SNYGG inredning, tänkte jag...


...när jag såg de första bilderna av fotograf Melanie Acevedo - men så snubblade jag in på livsstilsavdelningen i henne portfolio - men liksom ba´va´... de har absolut inget med inredning & göra - men de var för ljuvligt genomsköna för att kunna låta bli att släpa med dom hit... :)

Fotograf

Côté Maison s'il vous plait.


Detta hem i Paris känns absolut så rätt placerat!!!
Visualisera bruset i den storstaden och så bara ett kliv in i detta luuugn...

Här på Côté Maison fanns detta och en himla massa mer :)


B&B ITALIA...Nu var det ju så att jag skulle lägga in snygga produkter jag sett  från Maxalto - men det företaget fanns under samma "tak" som B&B Italia... och B&B Italia har jag skrivit om förrut - men... snyggast vann - såhär ovan visas Stramast & Snyggast från:

B&B ITALIA

Min sommar hittills......vilket i sin tur gjort att jag varit bloggsvajig - har bestått av detta ovan som i sin tur är en kavalkad från älskade Barcelona!!! Vårt hotell första tiden, vår sjukt läckra lägenhet med hiss hela vägen in i köket och... TERASS mitt i smeten & sist men inte minst - Yazoo på den gigantiska Sonatfestivalen... :)och så liiite Marstrand där mina föräldrar har ett hus - smart föräldraval jag gjort va?! 

jag slänger med denna oxå - så ni får se vilket flyt man kan ha:


Jag var på väg UT från Elite Hotell här i Göteborg - men fick inte för där höll Bruce Springsteen hov... vilken bild va?! :)

En liiiten förklaring till varför jag missköter mig så illa här just nu som sagt - liiiten?!... *vädjar*...

DEDONMen eller hur! Skönheter med namn som Leaf... Daydream... och ... äääää Orbit?! :)

DEDON

Om det inte bodde en man i hemmet...


så kanske, kanske mitt hem, skulle få se ut såhär på sommaren...
Gosigt & glatt helt enkelt :)

PIPstudio


RSS 2.0