1 dag kvar på tävlingen!Imorgon, den 28:e är sista dagen för the Tävling!
Ville bara säga det! :)
och ni som vill vara lite inkognito, ni kan fortsätta att sända bidrag till info(at)anyhow.se


Detta vackra tog jag!

Var inne på Ellmanias finfina blogg på Elle Interiör, och tänkte att de av er som möjligtvis inte varit inne på Ellmanias eminenta blogg på senare tid, måste ju få en chans att se detta danska ljuvliga hem, så jag bara tog - sån är jag! :D

Sibirien?

Näää - Götet änna! :)StorgatanSaluhallenFeskekörkaVindpinad istapp à la Gigant!

Jomensåatteh - snart kommer sommaren, snart så... :)Malin Lundmark - as if... fantasy was reality

Det är formgivaren Malin Lundmarks ledord, as if... fantasy was reality - visst är den helt skön & sammanfattar det hon vill förmedla!   
När man ser hennes alster nedan så faller det också på plats - the Maze tidningsställ är nog det första jag ramlade på av henne, samma för er?
Och detta nedan är nyaste nyheterna, lamporna - me like! Jo så vill jag bara säga - TACK!!!
Tack för alla tävlingsbidrag, många av er kommentarer gjorde mig helt varm i hjärtat! Vilka stjärnor ni är!
 


Födelsedagskalas!
Ett sanslöst & otroligt KUL år - jag är sååå ödmjuk & glad att ni & anyhow.se finns så det nästan är lite löjligt. :)

Så nu tar vi & slänger in en tävling för att fira lite!

Superfina boken Appartements de Garcons kan bli din om du svarar på vilket språk de jättepopulära böckerna är skrivna & lämnar antingen en kommentar nedan eller sänder ett mail till elisabeth (at) anyhow.se
Glöm inte att uppge din bloggadress eller mail!
Den 28 februari, 2010 känns som en bra dag att avsluta en tävling på!
LYCKA TILL!!!

(vinnaren presenteras här den 1 mars)

Vinn en stylish kamera på emmas designblogg!TRYCK BARA H Ä R & DU KAN KASTA DIG IN & VARA MED & TÄVLA OM FIN-FINASTE GREJERNA!

Nu är det så att jag har en pappa!

...den sortens pappa som är GRYMT design, färg & formintresserad, och då han kikar in här ofta så tänkte jag putta in ett inlägg här & nu som bara; ser´ru farsan så elegant!!!
Candy & Candy interiördesigners - beyond! :)
 

Ron Mueck!

Jag bara måste få visa er dessa otroliga konstverk av australiensiska konstnären Ron Mueck kallade hyperrealistiska skulpturer, ett otroligt beskrivande namn! WOW räcker inte riktigt hela
vägen fram va? :)
Jag har visat snyggheter från Anna Kern förrut...

...fast jag kom på att man får tjata OM det är såhär snygga bilder Anna Kern fortsätter att producera - japp så är det med den saken! :)
På tal om producera snygga saker::D

Fotograf Richard Powers

Nääää, nu tänker jag inte tillägga något - en bild säger mer än... ja ni vet!bara en till... eller hur!!!Mr Richard Powers all over the globe...


Amsterdam!

Amsterdam ÄR inspiration!
Jag har fått mängder av tips & inspiration från bloggpärlan Natasha som verkligen lever där, om du trycker HÄR så kommer du direkt till hennes tips på hennes blogg.
Och se här då, Moooi ni vet, de har öppnat ett nytt showroom, Moooi Gallery Amsterdam där de använt svenska 1800-talsmöbler som pricken över i:et... men eller hur!!!Vackert!
  


anyhow.se fylls upp- och på!jag borde egentligen ta ett stort steg tillbaka & mer sådär ödmjukt säga "det var väl trivsamma ting som kommit in" men jag är ju galen i dom - alllihop, så jag måste få skrika "KIKA SÅ MYCKET FIIIIINT!!!" :)detta ovan var 2 snygga italienare bland fler...

Och här nedan, direkt från otroliga Yellow Owl i San Fransisco:och här då, kameran!!! Ser ni hur härligt handgjort allt är, syns det?för att inte tala om denna, ren & pur dansk glädje i smart/snygg design!


och visdomstandspallen från Dulton!!! ÅH!Så, nu går jag & sätter mig och tar en kaka & sansar mig lite... :)

anyhow.se

Emma vann!!!Träffsäkra, goa´, trevliga, duktiga, ödmjuka, suveräna EMMA vann - japp, precis så mycket tycker jag om henne, och lite till! :)

Simon Klenell - vilken kille!Simon Klenell med inrikting: keramik & glas och alldeles nyutexaminerad från Konstfack om jag fattat det hela rätt - det är alltså fullt fungerande karaffer fast baklänges! Snyggt!

En miljöbild från anyhow.se

Just när jag trixar & fixar som mest med allt fint på anyhow.se så känner jag ett gigantiskt behov av en fysisk affär, så alla får en chans att känna & klämma och inte minst kombinera i sitt huvud - men så traskade jag ut med hunden mitt i vinterlandskapet & kände att jag har det bra här - så nu har det gått över! :)
RSS 2.0