Bokhyllor


Den översta är absolut gelet snygg - OCH smart, de två nedanför i lite samma genre och är absolut klassiskt  supersnygga - och den längst ned - njae?! - MEN fräck placering där i gången...

Förlåt hela världen - men jag missade vad den spanska tidningen hette som jag plockat bilderna från, så den länken får duga - for now!!!... :)

Skrivbord with style!!!eller det var väl en sanning med modifikation, förrutom det i mitten - men det är väl mer själva placeringen, hur snyggt de ramlar på plats... Stylish!!!... :)

BloomingvilleDanskt - öf cööörs!!!
Stilrent, underbara material, kul former - jamenvarförinte?!... :)
Bloomingville

Design är så grymt mycket...Jag kan tänka mig att jag inte är ensam om att attraheras grymt av tex formen på diverse fordon - som de ovan... *grrr* Det två av dem har gemensamt är att de är italienare, jag borde plockat med en NY läcker Ferrari oxå känner jag nu...
Värdelöst vetande, men jag hade en gång en Bertonedesignad MChjälm - dä ni!!! *s*
Jag tror det är en Piaggio men glasklart är de övriga två, Ducati & Aston Martin..

MEN så skulle jag ta med ett flytetyg - och ramlade in på Wally som jag gjort här tidigare - ursäkta min upprepning - men det gick bara inte att lägga in en endaste bild så det blev en liten hög med - NJUTNING!!! :)Wally!

Mjölkflaskor


Visst kan man nästan tänka sig hur det gick till där vid frukostbordet när Tejo Remy kom fram till denna briljanta idé!
Här finns sköningarna Droog!

Lite höstiga blomdekorationer......efter att ha frusit om tårna en bra stund på utomhusbio, så tänkte jag smyg okeja att hösteländet är på G med lite höstiga blomarrangemang - fiiiint som snus, eller hur! :)

1599 pund för en Sofia!Inte nog med att den är i linne, vit och ombonat gosig - den är dessutom drygt en decimeter högre i sitthöjd än standardsoffan - Fiffigt snyggt och inte tillgängligt!

Habitat - företaget som ägs av svensk men som inte finns i närheten av de svenska gränserna... But Why Ingvar!!!???... *arg*

May I please present Graham Hollick!Graham Hollick, creative director med kunder som the conran shop, swarovski och ovan Elle Decoration där han här visar på hur ohyggligt lyckat det kan bli med olika mönster på olika bredder bara färgerna harmonierar...
Sicken kille!!!... :)

Okej´rå...


Då tar jag i liiite till då...
Ni är ju ett par 100 som läser här varje dag & ingen av er tyckte att det var speciellt imponerande med en vitmålad vikvägg, spolingar!!!
Så jag klämmer till med detta oxå, allt handgjort ned i minsta detalj (som tex bokstaven gjord av min man, prickarna på tavlan, och det svart/vita mönstret på ena bokstaven gjorda av mig)

Va säger ni nu´rå? *slänger ut håven skitlångt*... :)


RSS 2.0