Köpa Kärlek?!

love

JAPP - på Tate Gallery i London kan man, för där finns dessa oerhört kända Robert Indiana loveskulpturer i mer hanterbar storlek och i lättburen aluminium!  
Jag vill ha den superläckra i guld!
60 pund för lots of love är väl inte illa va?!  :-)

Jag vet att detta är på gränsen!

to much

Eller hur - det är aningens för mycket och för brutalt på något vis, men absolut maffigt, och maffigt är också snyggt på sitt sätt! :)
Bilden längst ned tonar ned det liiite i vilket fall :)
Miljöerna är absolut fantastiska!

Jag lägger in detta och länken och rekommenderar er att rota runt lite i deras showrooms där House Couturier främst visar sina möbler & lampor - det finns mer att se!!!

Mysigt Vackert Nytänk Klassiker!

elle decorLite mysplock från Elle Decor!
Överst en organza gardin i guuuld med namnet Ardecora, Bruno Munari lampa, från Redmaloo kommer kuvertdataväskan, Mac chic, som man lite snajdigt viker upp vid användning, bordet är TL1 från välkände designern Laviani, galet snygg & bekväm stol, PK8, från Fritz Hansen.


Ella Doran.

ella


Ella Doran producerar alltifrån brickor, underlägg, rullgardiner, muggtryck till presentpapper mm mm.
Motiven hämtar hon från Japan, Indien till södra USA och allt känns så himla - hmmm nära på något vis troligtvis för att det är så långt från tillrättalagt som det kan bli!.
Jag blir imponerad när jag ramlar över såna designers, konstnärer ja va man nu ska sätta henne i för genre.
Helt enorm helt enkelt!

Konstgjorda blommor - en ny dimension!

alex davis

Bara namnet: Lazy Garden - behöver man säga mer?!
Alex Davis har skapat 100% fiffigt & snyggt!
Nu plockade jag bara med en Monstrea för jag föll som en fura (höhö) för bambuinspirerade möblerna oxå - men här kan ni kika själva på hela det ljuvliga sortimenetet av växter och möbler i läcker rostfri stål!

Förskräckliga Barn!

enfant

Eller Enfant Terrible som webshopen heter ;) - har bl a denna ljuvliga väggdekoration.
Man kan välja lite hur man vill ha den, men gemnsamt är att delarna är från gamla retro tapeter, och tillfixade av funktionshindrare medmänniskor - stort! :)Lotta på SORBET har det DÄR!

sorbet


Lotta är inte endast genomGO hon är dessutom bara 27 år och ägare till en höjdarpersonlig affär på södra Larmgatan 18 mitt i centrala Göteborg - endast DEN informationen borde göra att vi alla bestämmer vart vi ska gå när vi letar efter det DÄR genomcharmiga, personliga & träffrätta prylen!
Och nu har hon även öppnat upp en webbshop - påfyllning och utveckling pågår hela tiden - men lägg in denna:  http://www.sorbet.nu/ bland favoriter - jag lovar, ni kommer hitta THE thing där hos henne!

Det märks att jag uppskattar den tjejen stort va?! :)

Om man inte hittar en sån i Sverige...

queen

Visst får man då göra en själv - visst?!
Skulle matcha mina kuddar med engelska flaggan ngt så oehört... letar ursäkter! :)

Vinnaren blev!!!

nancyandi

Hanna-Sofia som inte bara har en stor hög med tur - utan dessutom en jättemysig blogg vid namn http://nancyandi.blogg.se  har en cylinderpåse på väg till sig! :)

STORT Tack till min lilla granntjej som tyckte det va höjdarkul att dra en vinnare och STORT Tack till er som var med och tävlade, jag önskar att ni alla kunde vinna - och precis som ni alla skrev så var det rätta svaret - silver är min favorit ädelmetall!


Selldorf Architects!

selldorf

Selldorf Architects, består av en interiördesigner vid namn Annabelle Selldorf, i sina inredningar använder hon sig en hel del av sin mans designade möbler, Vica som funnits på banan sen 60-talet.
Längst ned ser ni en av Herbert Selldofs objekt, en vägglampa i mässing, som still is going strong - och jag förstår absolut varför! :)

Inredningarna behöver väl inga kommentarer utom - vilka FÖNSTER! :-)

Edge Interiors - Rumsavdelarexperter!

edge1

Så enormt vackert det blir med rumsindelare/rumsavdelare - när man använder sig av RÄTT material!
Edge Interiors har nog gjort det till sin livsuppgift att separera på ett snyggt sätt med fräcka material...
Koziol som dessutom är deras design, här nedan är absolut jättevälkänt för oss alla sen tidigare - men ta ändå gärna en titt på deras hemsida - bilderna är till stor del riktigt genomsköna & gränssprängande!...

edge2

Jag har provat att göra liknande själv i större storlek med hjälp av silikon i en hög - det blev inte jättebra - men det blev! :)

Kom till mamma!!!

jalusier
Jag är fullständig galet genomförälskad i jalusier - formen är helt galet lyckat, och ser ni, på 2 av bilderna har de slagit ihop de bästa av två världar - skjutdörr & jalusi, mysrys!
Detta vill jag ha så mycket så det nästan gör ont!

Se mer HÄR hos New England Shutter Company.

Vill ni FIRA med mig!?

Jag är en väldigt tyst bloggare - och för att vara en såpass smygig sort så måste jag säga att jag är oerhört stolt över att jag legat på ett snitt av 200 unika besökare per dag i några månader nu - KUL och inte minst TACK alla ni!!

Jo - då tänkte jag eftersom jag själv tycker det är kanongulligt med alla dessa lotterier på bloggar - så vad säger ni om en chans att vinna en sån här storsäljare, en cylindersäck/påse/förvaring - made by me!cylinderDet enda du behöver göra är att senast den 9/2-08 svara med namn och gärna bloggadress på denna fråga till min mail [email protected]
Vilken är min favorit ädelmetall?

Lycka Till!!!

Silkespapper låter MYCKET!

d1

Allra helst när vår hund hittar silkespappret i pappersåtervinningen och börjar - bädda!

d2

- inte direkt de snyggaste bilder jag producerat till bloggen - men absolut de i särklass gulligaste, eller hur! :)

Han heter Douglas förresten och är en gammal gubbe på 10 år!
Kärlek!

RSS 2.0