Helt ödmjuk ber jag er om er hjälp!


Vicente WolfVicente Wolf - en amerikansk inredare med både försäljning av sina böcker, tyger, detaljer, möbler samt blogg, frågespalt & stor bildbank - det ni! :)

Stämning & en större gnutta glamour!
thomas dhellemmes heter fotografen bakom dessa helt sanslöst stämingsuppbyggande bilderna!
Och om ni trodde att det var allt från denna gigant - då trodde ni hur fel som helst, för här nedan kommer mer njutning! :)Ett geni rätt & slätt!!!
Industri & loft...


...nedsänkt betongbadkar, tulipstolar, extremt hög soffrygg och som om inte bara det var nog, hela lägenheten ligger i... Barcelona!!!
Cristina Rodriguez står för designen!!! 


Vilken tur att hon blev fotograf!Tänk vad mycket vi människor skulle få missa i världen av njutningskickar om inte alla stämningshöjarfotografer fanns!!!
Debi Treloar!

Fantastisk Fyrkantig Förvandling med Få Fönster!Visst är det väl helt galet bra gjort, så som de lockat fram, det bästa ur ett rätt hopplöst läge.
Ligger här på Hemnet just - NU!

Vintage!

En länk som samlar upp en hel massa retro/vintage snyggt, den heter självklart & glasklart vintageportalen.se
Den är till bredden fullproppad med tips, kategorier & länkar!!!Och här uti Göteborg vill jag slå ett gigantiskt slag för en dunderskön Quinna,  med en lika så skön affär fylld av vintage & nytt!
Självklart är den mysiga placerad i Haga, på Östra Skansgatan!
DRÖMMABilden längst ned är på Lotta själv - framför sin butik!


Smycken - ål de wej fråm Näw Yårk!
Dessa var sådär genomhärligt mysiga att få i brevlådan, nästan lite så jag blev fumlig i jakten på att få se alla - fort!
Formgivaren heter Tilly Bloom & lever för fullt i älskade New York och enligt henne så är anyhow.se helt först i Sverige med att ha dessa - bara en sån sak! :)  

anyhow.se ska i början av nästa vecka få in ytterligare några helt absolut fabulous - worth waiting for skriver jag på engelska så ni förstår att jag kan hantera språket... ;) 


Ibland märker jag att jag andas extra intensivt!

...det är smulan pinsamt att erkänna - men det händer jätteofta när jag ramlar över vackert som bara inte vill ta slut, som här nedan, dessa bilder av fotograf Paul Massey - jag hörde mig själv t o m! :)

 

Inspiration till inlägget nedan...

...som i nu-ska-jag-leta-upp-hörn-av mitt-hem-och-se-om-jag-kan-komma-i-närheten-av-effekten-men-fann-snabbt-att-jag-inte-nådde-hela-vägen-fram, fann jag bl a här - hos Erica Tanov, och hennes fotograf Erica Shires!
Nu har jag det, om jag plockar in en söt tant så kanske... kanske... :) 


Pastelliga kök!Eller snarare - färggenerösa kök, allt lånat av Living Etc - min största inspirationskälla - alltid! :)

Solgult bröllop!Visst var det helt skönt för ögat! Å andra sidan så fungerar det ju för absolut alla fester - men detta fann jag på Project Wedding!

Lite NYTT helt supersnyggt på anyhow.se!Skönt ruffigt, stilrent & absolut supersnyggt vågar jag säga - alltihop!!! :)

anyhow.se

Lugnt men ändå inte...Båda bilderna från Living Etc har det gemensamt att båda har en smula mix, t o m aningens vågad - men ändå helt matchad i kalla & harmoniska färger - och visst blir effekten väldigt lugn ändå!?

 

Winona Cookie illustrationer!Illustrationer som helt fritt & vilt lekts fram på canvasdukar med hjälp av akryl & gamla vintagebilder - vilka sköna hjärnor det finns i vår värld!!! :)

Winona Cookie  

Romantiskt med en twist!

Designer of the year 2008, Maison et Objets - Carolyn Quarterman!Nu är denna Carolyn inte endast helt enorm på sköna tyger - hon är en suverän stylist också:Här kan du kika själv - och missa då inte stylinguppdraget på slottet hon/de gjorde, helt läckert!

RSS 2.0