En livsnjutarblogg & hennes målningar!Ser ni - det är absolut HELT fantastiskt hur Paris Breakfastsbloggerskan fångar upp sin kärlek till Paris via både kameralins och absolut inte minst via sina konstverk!!!
Henne känner jag att jag skulle vilja ha en flertimmarsmyssession med på ett café i Paris! :)

Här är Carol Gillotts blogg och här finns hennes alster!


Kusmithé - förresten, finns på anyhow.se va?! :)


Kommentarer
Postat av: Peter Olofsson

Hej och Tack för två snabba kommentarer! Härligt!

Den här idén började på skoj, men nu börjar det hända saker i tankevärlden, när jag var i 20-års åldern så blev Kalle-Anka partiet ganska stort tänk om jag kunde hämta upp deras rösten och några till, en plats i riksdagen vore inte så dumt, djäklar vad jag skulle blogga vad alla ha för sig. De flesta politiker hävdar att de arbetar hårt, då vet de inte vad hårt arbete innebär, hårt fysisk och psykisk, dålig lön och obekväma arbetstider, korta ledigheter osv, det är hårt och tärande arbete.

Ja, nu ska vi inte reta upp oss på det Härliga bilder du visar på din alltid fina och läsvärda blogg, hoppas att allt är bra med dig!

Kram ifrån Oumberlige Peter, ha en fin fortsatt sommar och självklart så hörs vi och ses i cyberrymden!

2009-07-07 @ 11:28:07
URL: http://oumberligating.blogspot.com
Postat av: Sandra

Vilka genommysiga bilder. Ska ta och kika på bloggen också tror jag bestämt :).

2009-07-07 @ 16:33:46
URL: http://creativeactivity.blogg.se/
Postat av: Elisa Day

Tack för din kommentar på min blogg! Ser att du varit till Barcelona. Dit drömmar jag om att kunna resa. Och vilket ställe ni bott på, härligt. Kram

2009-07-08 @ 19:33:07
URL: http://elisablueday.blogspot.com/
Postat av: Lantligt i stan

Vilka härliga bilder! Mitt boende i Barcelona för ett antal år sedan var på stentrappan till centralstationen där vi sov tillsammans med ett gäng uteliggare under en tågluffarvistelse. Inte att rekommendera! Ert såg betydligt trevligare ut!

Kram Anki

2009-07-08 @ 21:19:05
URL: http://www.lantligtistan.blogspot.com/
Postat av: Marie

Hennes blogg är verkligen bra! Jag blir så sugen på att åka till Paris, vilket jag förhoppningsvis också ska snart :)Och när jag tittar på alla fina bilder du har hittat får jag genast inspiration till mitt rum vi håller på att göra om!

2009-07-18 @ 19:25:39
URL: http://mariesfinurligheter.blogg.se/
Postat av: Jette K

Det er en dejlig blog, som jeg har fulgt i et års tid. Jeg var i Paris for første gang i august sidste år og længes tilbage hver dag - næsten. :-)Jette/Danmark - som også synes at du har en fin blog!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0